Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

maandag 18 mei 2015

The World Musician Foundation organiseert eerste Blues night in Brasserie Cronensteyn te Leiden

HENI_2015_05_DSC_1580_1679 Zaterdag 16 mei 2015 was het dan zover. Het eerste muziek evenement georganiseerd door the World Musician Foundation. Het doel van de Stichting The World Musician is om muzieklessen te kunnen geven aan kinderen in minder bevoorrechte landen. Tevens doet de stichting iets in de vorm van promotie voor muzikanten in Nederland. Op deze manier zetten zij zich in voor kinderen en volwassenen.

 

Afgelopen zaterdag werd een heerlijke bluesavond door de foundation verzorgd in Brasserie Cronensteyn aan de Vlietweg te Leiden, die was omgetoverd tot een heuse muziektempel. Op de agenda stonden optredens van de Antones uit Tilburg (www.antones.nl)  (Drums - Huub Habets; Bass - Maurits van der Stappen; Guitar - Pieter Place; Vocals - Marc Bocken; Blues Harp - Tom Verhoeven; Hammond & Piano - Reinier Hustinx) en Dutch Blues Award winner Robert Fossen.

HENI_2015_05_DSC_1514_1633-001 HENI_2015_05_DSC_1560_1663-001

Het is een heerlijke bluesavond geworden met een breed repertoire, slow blues, swing blues, Chicago blues, en er werd door menigeen een dansje gemaakt. De avond werd ge├»ntroduceerd en afgesloten door John Kreuger van John  J.A. Kreuger Agency. Uiteraard  was het slotwoord van deze zeer goed georganiseerde avond voor de organisatrice Vivian Albertz voorzitster van the World Musician Foundation, waarin zij iedereen die deze avond tot een mooi succes heeft gemaakt oprecht bedankte en aangaf dat er nog meer muziekavonden georganiseerd door the World Musician Foundation zullen volgen.

Geen opmerkingen: