Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

vrijdag 20 november 2015

Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice

Utrecht November 2015
Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice
Jongens heb je het al vernomen? Sinterklaas is aangekomen! Dat wordt leuke cadeautjes uitzoeken, surprises maken en natuurlijk gedichten schrijven. Ben je niet zo een dichtkunstenaar of schiet je al helemaal in de stress bij het bedenken van een rijm voor je collega, buren, lieve familie of beste vriendin? Haal dan even diep adem en schakel de Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice in.
Want Pakjesavond is niet compleet zonder rijm of een gedicht. En de Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice brengt bij een ieder een lach op het gezicht.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries) Wat moet je doen?
De gedichtenservice bereik je per e-mail: berry.denijs@gmail.com – het e-mailadres van Writing Berries. Vertel in het bericht voor wie het gedicht is, waar het ongeveer over moet gaan (een leuke anekdote, iets waar je trots op bent) en natuurlijk wat het cadeau wordt. Je krijgt van mij een mooi gedicht van 12 tot 20 regels in een makkelijk te printen PDF.
Wat kost het?
1 gedicht kost niet meer dan een schoencadeautje, namelijk € 5 (incl. BTW). Neem je meerdere gedichten af, dan maak ik een mooie pakketprijs voor je. Uiteraard spreken we dit eerst af, voordat ik ga rijmen en dichten. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Rijmen en dichten tot en met 4 december De Sinterklaasgedichtenservice is dagelijks te bereiken tot en met 4 december 12 uur ’s middags, ook in het weekend. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.
Meer weten? Kijk op http://www.writingberries.blogspot.com

Geen opmerkingen: