Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

dinsdag 16 juli 2019

Zes en zestig en vier maanden

Zes en zestig en vier maanden, vanaf vandaag ga ik AOW ontvangen en ben ik automatisch bij mijn werkgever met ontslag. Op deze dag heb ik ook mijn pensioen in laten gaan, wel zo makkelijk. Dus ben ik vandaag zowel een AOW -er als gepensioneerde 😏.

Na ruim 41 jaar bij KPN werkzaam te zijn geweest is dat per vandaag ten einde.

Verleden week heb ik een fijne afscheidsparty gehad in the Fox in Voorburg en heb ik afscheid genomen van mijn collega's, die mij goed hadden bedacht met mooie cadeaus. Nogmaals mijn dank daarvoor en voor alle mooie woorden en wensen.

Ik ben bedacht met een museum jaarkaart, een zilveren pennenset, het nieuwe shirt van FC Utrecht en een fijne fles Blended Black Label Whisky van Jan Wandelaar.

Nu ik alle tijd voor mezelf heb zal ik me ook wat meer aan mijn blogs wijden. Hier mijn persoonlijke avonturen en op https://photanimals.blogspot.com/ hou ik jullie op de hoogte van mijn foto avonturen.

Zoals:



Geen opmerkingen: