Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zondag 10 september 2006

Eredivisie 2006 - 2007: FC Utrecht - RKC (5-0)

Ow wat een wedstrijd of eigenlijk helemaal geen wedstrijd. Utrecht was vele malen sterker dan RKC. Vooral voetballend werd de eerste helft RKC helemaal weggevaagd. Na 16 minuten scoorde Fortune al met een prachtige geplaatste schuiver onder de RKC doelman door. Dit op aangeven van Caluwe waardoor Fortune 1 op 1 met de keeper van RKC kwam te staan. Toen was Kopteff twee maal aan de beurt om te scoren, allebei op aangeven van Fortune waarbij de derde goal van de FC (tweede van Kopteff) een lust voor het oog was, waarbij zowel Fortune als Kopteff inzicht toonde, en Fortune Kopteff die iets was blijven hangen op de penaltystip de bal bezorgde. Daarna was het de beurt aan Tim Cornelisse om 2 maal te scoren. kopbal en droge knal. Bij rust stond het dus al 5-0. Na rust kwam van der Haar nog bij RKC in de ploeg, maar dat mocht RKC niet baten, zij wisten zich geen raad met het goede positie spel van onze jongens. Helaas kozen die er de 2e helft voor om te consolideren en de wedstrijd op haar gemak uit te spelen. Een goede wedstrijd van onze FC waardoor we op de ranglijst naar de 7e plaats verhuisden.
AZ AJAX Groningen en Feyenoord wisten deze zondag hun wedstrijden winnend af te sluiten waardoor de stand op de ranglijst bijna niet veranderde. Opvallend was dit weekend het verlies van Heerenveen bij Excelsior (3-1).

De volledige stand en uitslagen van dit weekend vindt je op Telegraaf Scorebord Eredivisie NL