Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

donderdag 10 april 2014

photanimals.blogspot.nl

Ik heb er een nieuw blog bij, waar ik alleen foto's publiceer die ik de laatste tijd heb gemaakt. Het mag duidelijk zijn dat het hier om dieren foto's gaat. Voornamelijk gemaakt in de dierentuinen en af en toe aangevuld met wat wetenswaardigheden.

Ik hoop dat m'n blog snel in de zoekmachines komt en veel bezoekers gaat aantrekken. Alle foto's op de site zijn beschikbaar zolang het geen foto's zijn met privé karakter en onder voorwaarde dat bij gebruik van de foto mijn naam en website worden vermeld. Stuur een berichtje als je een interessante foto ziet.

Veel kijk en leesplezier op http://photanimals.blogspot.com



Geen opmerkingen: