Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zondag 22 oktober 2006

Dance Soulblues


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Eindelijk was het dan zover. Vandaag was de grote dag waar we met zijn allen zo naar hebben uitgekeken en onze Coegie Berry in het bijzonder. Vandaag was de presentatie van "DANCE, Soulblues" het eerste boek van onze Berry. Aan de gevel van de Bruna stond het aangeplakt en lopende in de Bruna kon je het boek van onze Berry niet missen. Ik hoef je niet te zeggen hoe TROTS deze paapa is op zijn Coegie. Ik weet zeker dat hij dat niet alleen van mening is.

Het boek is te koop bij de Bruna in Winkelcentrum Utrecht te Overvecht en via de websites van www.bruna.nl, www.brunaovervecht.nl, www.gopher.nl, en www.bol.com. Deze Pappa is extra trots omdat het boek, in de ogen van onze schrijfster een roman voor de oudere jeugd, door Bruna is geclassificeerd als Literaire Roman.
Toi Toi Toi Coegie en op naar deel II.

Fotoalbum op http://bluesbuzz.punt.nl

Geen opmerkingen: