Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

woensdag 26 september 2007

Het Hoge Noorden is van onze FC Utreg

Het mag wel gezegd worden dat de wedstrijden in het noorden van Nederland (Groningen en Friesland) onze FC bepaald geen windeieren heeft gelegd 6 uit 2 met een doelsaldo van 5-2 mag toch een heel mooi resultaat genoemd worden. Opvallend de goede vorm van Robin Nelisse, houden zo joggie, dan kunnen we veel juichen en een puike goal tegen Heerenveen zo uit de draai. Trouwens het hele elftal draaide het is nog wel geen top maar er wordt leuk aanvallend gevoetbald met een hoog rendement, als dat nu eens in de beker tegen Feijenoord kan worden doorgezet dat zou toppie zijn.
Helemaal lovenswaard is dat ondanks de toppers AZ-AJAX en PSV - Feijenoord, de wedstrijd Heereveen - Utrecht door de media als meest attractieve werd bestempeld met 2 aanvallende ploegen. Niks dan lof dus. Een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende maar het geluk was aan onze kant. En zoals zo vaak gezegd wordt geluk dwing je af. Toppie dus en gelijk naar de 8e plaats met een elftal waarvan gezegd wordt dat het nog beter kan. Zit hier een belofte in voor de eindplek op de ranglijst?
We zullen het zien, voorlopig een dikke tien voor onze FC, joggies ga zo door.

Geen opmerkingen: