Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zaterdag 4 februari 2012

Winterweer: NS verwachting voor de komende dagen

Zojuist deze nieuwsbrief van de NS ontvangen:

december_2010 040 (30) Zondag 5 februari, en in ieder geval ook maandag 6 februari, rijdt NS een aangepaste dienstregeling. ProRail heeft aangegeven dat door de strenge vorst het spoor, wissels en bovenleidingen storingsgevoelig blijven.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens deze aangepaste dienstregeling rijden er op de meeste trajecten minder Intercity’s. De Sprinters rijden bijna overal zoals gebruikelijk. Door deze aanpassing ontstaat er minder filevorming op het spoor en wordt de kans kleiner dat het treinverkeer vastloopt. Het kan hierdoor drukker worden in de treinen en uw reis kan langer duren.

Ga goed geïnformeerd op reis!
Plan uw reis kort voor vertrek voor een zo actueel mogelijk advies. Dit kunt u doen via de Reisplanner, mobiel.ns.nl en Reisplanner Xtra.

Meer informatie
Op ns.nl vindt u meer informatie over de aangepaste dienstregeling. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0900-2021163 (€0,10 p/m). Zondag 5 februari is onze klantenservice extra geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Spoorwegen
PS: Naast e-mail kunnen we u ook per sms vooraf op de hoogte stellen van een aangepaste dienstregeling.Hier kunt u zich opgeven voor het gratis sms-alert.

Geen opmerkingen: