Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zondag 26 juni 2011

Open dag FC Utrecht samen met opa en tante Berry

DSC_6225Een heerlijk mooie warme dag. Twee opgewonden kereltjes, opa en tante Berry op weg naar het FC Utrecht Stadion, immers vandaag was de open dag. Vraag aan Henk en thomas wat ze gingen doen en in koor antwoorden ze “Een nieuw shirt kopen!”. Het zou het tweede shirt voor Henk en voor Thomas het eerste FC Utrecht shirt worden. Beiden hadden hun zinnen gezet op het nieuwe roze uittenue, net als Opa en Tante. Wat een indrukken wat een drukte eerst die grote rode FC Utrecht ballon die voor het eerst werd getoond en gedoopt met een paar flessen champagne BEHOUDEN Vaart.

Daarna tussen het gedrang, want wat was het druk  zeg ruim 12.000 mensen waren naar de open dag gekomen, op zoek naar de tent van de junior tigers. Uiteraard heeft Opa, Henk en Thomas, daar lid van gemaakt. Het leverde een leuk kussen van de junior tigers en een mooie sporttas voor ze op en ze krijgen nog wat aardigheidjes thuis gestuurd. En natuurlijk maken ze nu kans op een dagje met de spelers. Of samen met ze het veld op lopen voor de wedstrijd, nou we zullen zien maar het is wel allemaal maar spannend.

 

Dan op zoek naar de shirts, helaas waren de kids uitshirts allemaal al verkocht in de kleine maten, nou niet getreurd dan een Rood Witte die zijn ook heel mooi.En de roze die komen dan maar weer een andere keer. Met de shirts aan naar de fotograaf en met de mascottes op de foto, samen want dat is wel zo leuk. En wat hebben we nog meer gedaan. Luchtkussen gesprongen, Voetbal door een wand met gaten geschoten, uiteraard met opa en tante Berry op de foto. Wat gedronken. Er was van alles te doen te veel om op te noemen. Het was voor Opa een HEERLIJKE belevenis om dit met zijn kleintjes te kunnen doen.

1 opmerking:

writing berries zei

Heyheyhey!
Dat was inderdaad een heeeeel leuke dag. En wat een leuke foto's!
Funk&Knuf
Coegie