Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

donderdag 29 december 2005

Kerstimpressie



Eindelijk was het dan zover. Op de avond voor kerst stond dan de boom keurig opgetuigd. Een echte bling boom hij glimt je tegemoet, met al dat zilver. Natuurlijk ontbreken de dierbare kerstballen van mamma niet, evenals de Uki uki's van Henk.


Op zondag kwam daar nog een dierbare kerstbal bij. Het eerste kerstkadootje van kleine Henk. Een kerstbal voor opa, welke prominent in de kerstboom, duidelijk in het zicht, hangt.



Het waren ondanks alles gezelligge dagen. De eerste dag met de kinderen en Ploon. 's Morgens een kerstontbijt en de kadootjes uitgepakt en daarna met zijn allen naar Oma en Opa in het hospice. Weer thuisgekomen hebben we gezellig bij elkaar gezeten en spelltjes gedaan.'s Avonds lekker gegeten en daarna een drie gangen diner geserveerd bij oma en opa in het hospitium te Vleuten. Ook zij vonden het fijn dat ze Kerst toch nog op deze wijze konden meebeleven.
De tweede dag naar het voetballen. In de vrieskou en een sneeuwbui van ongeveer een half uur was het koud en nat. Desondanks, door flink zingen en klappen was het een gezelligge middag met veel sfeer. In het veld heerste een wat grimmiger sfeer en dat ontaarde in de laatste minuten in een vechtpartij. De uitslag viel wat tegen 1-1. Maar ja je kan niet alles hebben. Thuisgekomen hebben we de pizza pan geprobeerd, die opa in zijn kerstpakket had gekregen. Dat viel ietwat tegen daar de pizza's zwart werden aan de onderkant. Uiteindelijk is het wel gelukt een paar eetbare exemplaren te bereiden, die we smaakvol hebben verorberd. Ook die avond heb ik voor Opa en Oma weer een lekker dinertje bereid.

Geen opmerkingen: