Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

maandag 24 april 2006

Eredivisie Nederland: The Playoffs (round 1)

Wel de playoffsfinale voor deelname aan de voorronde Champion league is bekend. Ajax tegen Groningen de grote outsider. Ajax heeft in 2 duels Feyenoord uit de play offs gespeeld met respectievelijk een 3-0 en 4-2. Een grote deceptie vooe Feyenoord, waar Kuyt nu zelfs overweegt of hij nog wel wil blijven. Tegen de pers zei hij "Ik voetbal hier al 3 jaar en heb nog geen prijs" en ja met Utrecht had hij er 2, en zijn verwachtingspatroon bij Feyenoord was prijzen pakken, en dat is op heden niet gelukt. Groot ook was de teleurstelling bij het AZ van Louis van Gaal. Tweede in de competitie, normaal gesproken goed voor vooorronde Champions League, maar die vermaledijde Playoffs tegen Groningen hebben daar flink wat roet in het eten gegooid.
Voor onze FC Utrecht is er nog maar een heel klein kansje een stap te zetten naar UEFA cup deelname. Aanstaande woensdag zullen ze dan een 2-0 nederlaag bij Twente in de Galgenwaard moeten rechtzetten door met 3-0 te winnen. Een moeilijke opgave voor ons cluppie dat nu al vier wedstrijden op rij heeft verloren. Misschien dat ze nog één keer gaan vlammen.Van de andere 2 ploegen Roda en Heerveen heeft Heerenveen te beste papieren na de 0-0 bij Roda.
In de strijd om degradatie/promotie lijkt Willem II er het beste voor te staan en valt NAC weer eens tegen. Het bestuur van NEC heeft daarom ook met onmiddelijke ingang haar trainer Cees Lok ontslagen.
Volop spanning dus nog voor de voetballiefhebber.
Bloed Zweet en tranen en niet alleen voor onze FC.

Geen opmerkingen: