Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zondag 13 mei 2007

Ronde verder in de playoffs 2007

Wauw das mooi Utrecht in de finale van de playoffs voor een ticket UEFA cup, dat betekent nog eens twee wedstrijden, tegen Groningen dat vandaag Feyenoord uitschakelden. Het kan niet mooier.
Zaterdag avond schakelde Utrect Roda JC uit in Kerkrade door een 1-1 gelijkspel, doelpunten door Oper en Cornelisse. Voor de 1-0 van Oper had Utrecht de beste kansen, maar verzuimde te scoren. Aan het eind van de eerste helft scoorde Cornelisse dan uiteindelijk toch uit een voorzet van Somers. Zwaar gehinderd wist hij met een hakbeweging de bal in het net van Roda te werken. Daarna golfde het spel op en neer waarbij zowel Roda als Utrecht kansen kregen maar die onbenut lieten. Dus de eindstand 1-1 was voldoende voor onze jongens om een ronde verder te komen.

Het binnenhalen van Beenhakker bij Feyenoord heeft niet tot het gewenste resultaat geleid. Over twee wedstrijden was Groningen te sterk. Lange tijd stonden de Roterdammer met één been in de volgende ronde, maar een dekkingsfout van Roy Drenthe op Lovre, waarna Lovre scoorde, betekende het einde voor Feyenoord.

As Donderdag en Zondag spelen Utrecht en Groningen dus tegen elkaar. Het kan een mooie strijd worden met als inzet UEFA CUP....

En van je euro euro Utrecht komt eraaan..........(Euroborg? Europa?)
Forza Utreg, komaan joggies zet um op, en pak die plek, nog een keer tot aan het gaatje. Je weet "Mannen moeten werken"

Kwalificatie Championsleague play off finale gaat tussen AZ en Ajax die respectievelijk Twente en Heerenveen uitschakelden. Vitesse speelt tegen NEC voor een plek in de intertoto, echter de winnaar daarvan is nog niet direct geplaatst. Er vindt hiervoor nog een wedstrijd plaats tussen de winnaar van deze wedstrijd en de verliezer van Utrecht - Groningen.

Geen opmerkingen: