Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zondag 26 juni 2005

Week 2 van de Vakantie?

Het was een zeer enerverend en vermoeiend weekje, deze 2e week van de vakantie. De week begon op 19 juni, Vaderdag, Verjaardag van Linda en Brunchen in Motel Vianen en er tussendoor naar het ziekenhuis. Plezier en verdriet door elkaar heenvloeiend. Maar al met al een gezellige zondag. Maandag heb ik het aquarium maar schoongemaakt, was wel weer nodig en de visjes waren me ook zeer dankbaar. Ik heb er een nieuw stel witte visjes bij, die als ze zien dat ik naar het aquarium loop al een strategische positie in nemen om zo snel mogelijk het voer te kunnen bemachtigen. Ze zijn heel lief als je dat van een visje mag zeggen, als ik mn hand in het water steek komen ze er naartoe zwemmen.
Dinsdag zijn we naar het Dolfinarium geweest, waarvan de foto's hieronder in een eerdere post zijn te vinden.
Op woensdag hadden we tussen de ziekenhuisbezoeken door een soort van rustdag. Bovendien begon het toen al erg heet te worden en had je bijna geen zin om wat anders te doen.
Op donderdag met de Coeg even naar Amersfoort gereden en in een soort jubelstemming weer terug (dit is alleen voor insiders, maar de Coeg houdt haar baan) en werden we in het ziekenhuis door wel 4 verpleegsters en de zaalarts erop gewezen dat we op vrijdag om half twaalf een afspraak met de specialist hadden.
Op vrijdag hadden we dat gesprek, geen goede berichten dus, de medeling was adequaat en we weten nu waar we aan toe zijn. Er is niets meer aan te doen. De artsen kunnen niets doen en zelf kan je ook niets eraan doen. Je staat er weer machteloos bij en kijkt ernaar hoe weer een leven uit je omgeving verdwijnt. Hopenlijk zal er geen lijden zijn.
Heb ondanks alles tussentijds de Digitech wat meer leren kennen en mn eerste stukje opgenomen. Drummertje erop, begeleiding gespeeld en daarna de solo. Duurt ongeveer 1.20 minuten en is mijn interpretatie van "Youre so far away from me" van de Dire Straits.
Zaterdag de boodschappen gedaan, bloemen gekocht en gekeken naar het vertrek van het Nederlands elftal van het WK -20 toneel. Ik wens mn buurtjes veel succes toe met hun favoriet (Marocco) voor de volgende wedstrijd tegen Nigeria, voor Nederland is het over het einde van een tournooi en het einde van deze week.
By the Way Gerrie from New Zealand is in Nederland en op 10 juli komt ze op visite om over van alles wat te kletsen.

Geen opmerkingen: