Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zondag 19 maart 2006

Eredivisie Nederland: FC Utrecht blijft op vijf

FC Utrecht doet deze zondag weer goede zaken door een 1 - 0 overwinning bij Sparta Rotterdam, dankzij een doelpunt van Dave van den Bergh in de 26ste minuut. Opvallend incident was de trappende beweging van Polak naar het gezicht, van de op de grond liggende, Tiendali. De eerste helft was uitstekend van Utrechtse kant, Utrecht creƫerde voldoende kansen maar maakte het niet af. In de tweede helft zakte Utrecht wat in waardoor Sparta meer druk kon zetten. Gelukkig resulteerde dat niet in een tegendoelpunt en nam Utrecht de punten mee naar huis. Jammergenoeg is de vijfde plek nog steeds niet veilig Ajax verzuimde bij Groningen de punten te pakken, waardoor Groningen op 2 punten blijft volgen, en op haar beurt, met een verliespunt meer, wordt gevolgd door Heerenveen. Keerzijde is dat Utrecht tot op 1 punt van Ajax is genaderd. Volop spanning dus de laatste 5 wedstrijden niemand, behoudens PSV, is nog ergens zeker van.