Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zaterdag 17 september 2005

Blues Route on Tour 16 september 2005

Het was vrijdagavond een enerverende avond met goeie muziek, goede bands en goede performers, maar dan wel in de gradaties van goed, beter, best. En voor mij was dat vrijdagavond de band van Ralph de Jong en Hans van Lier. Met name heb ik genoten van de performance en de gedrevenheid van Ralph de Jong. Een brok energie, een brok emotie, een en al gedrevenheid, met de sound off Jhon Lee Hooker. Gewoon te gek te gaaf of hoe zeg je dat te vet voor woorden. JUST PLAYING THE BLUES zei de Little Boogey Man tegen me een maand geleden, maar dit was meer en duurde eigenlijk te kort.
Ik had door Cees de hele avond een Amerikaan uit Philidelphia bij me Brian genaamd, die IT werk doet voor zijn bedrijf bij een bank hier in de stad. Het ene superlatief na het andere rolde over zijn lippen. Hoe was het mogelijk zulke blues in een dorp als Bunnik, zulke Blues uit Holland. JUST COOL. Brian nodigde Ralph ook uit naar de States te komen omdat hij zeker daar ook de handen op elkaar zou krijgen en de mensen versteld zou doen staan met het feit dat Ralph een gewone Dutchman is. Nou ja gewone zeg maar buitengewone.
Voor de liefhebbers van de Blues is het zeker een aanrader om naar de Blues Route on Tour te komen en de creme de la creme van de Hollandse Blues scene te aanschouwen. Op 21 oktober staat alweer de volgende gepland en binnenkort kun je op deze pagina het programma weer vinden.
Live the Blues and I cu soon at Cees Place in Utrecht or at Brothers in Bunnik.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja, het was erg goed, en bedankt voor de lift.
Gaston