Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

maandag 8 mei 2006

Moeder wat is het heet

Moeder wat is het heet moeten ze op dit moment wel roepen bij de NS. Vanaf het moment dat het verleden week "warm" geworden is en dan hebben we het over een schrikbarende hoge temperatuur van ca. 23 graden, rijzen de verstoringen en de daarmee gepaard zijnde vertragingen bij NS de pan uit. Bermbranden, verbogen rails waardoor wissels niet meer werken oververhitte seininstallaties, die dan ook prompt uitvallen en defecten aan treinen die deze hitte ook niet meer aankunnen. Op vrijwel alle trajecten was wel wat aan de hand de laatste dagen. Zo ook op mijn traject Utrecht - Den Haag. Vrijdag was het een sein en wisselstoring, waardoor geen verkeer van en naar Utrecht <-> Den Haag/Rotterdam mogelijk was, dus kregen we van NS het reisadvies om via Amsterdam te reizen. Drie keer overstappen en het laatste stukje met de bus en na twee en een half uur reizen was ik dan eindelijk op de plek van bestemming. Gelukkig was het vrijdag nog schoolvakantie, dus erg druk was het in de treinen niet dus viel het al met al nogal mee. Natuurlijk niet leuk voor NS weinig sjagerijnige klagende mensen, dus deden ze het vandaag dunnetjes over. De trein vertrok stiekum op tijd van Utrecht maar bij Gouda werd stilgehouden. Even een mededeling voor de reizigers. "Er is geen treinverkeer mogelijk naar Den Haag, vanwege een defecte trein tussen Zoetermeer en Zoetermeer Oost". Er moest gewacht worden op een beslissing van de verkeersleiding wat er verder moest gebeuren en deze besloot ons naar Rotterdam te laten brengen, om daar met veel gemor de trein uitgezet te worden, deze ging niet meer verder. Naar perron 8 daar kwam de trein naar Den Haag. Bommetje vol natuurlijk er kon geen fatsoenlijk mens meer bij laat staan een kip. Dus maar gewacht op de volgende. Deze kwam op tijd maar liep een extra kwartier vertraging op, omdat onze trein uit Utrecht vanuit Rotterdam toch naar den Haag werd gedirigeerd (leeg) en voor onze trein moest vertrekken. Uiteindelijk kwamen we dan op Holland Spoor aan, vandaar is het een eitje met de bus over 5 minuutjes zou die er zijn, echter na 20 minuten nog geen bus gezien, o ja toch daar kwam de bus "al" aan. Gelukkig nu zijn we er met 10 minuutjes. De bussreis verliep verder zonder problemen en om 9.30 uur was ik op de plek van bestemming, een dikke anderhalfuur later dan gepland.
O, o, o, Moeder wat is het heet.

(O ja we maken wel lol onderweg hoor, je moet wel want het openbaar vervoer laat zich niet dwingen en gelukkig is het niet elke dag zo, maar als het misgaat dan gaat het ook meestal wel een paar keer mis in korte tijd. Over het algemeen ben ik wel tevreden over NS)

1 opmerking:

Anoniem zei

Is the Sergeant Major-sahib al gesignaleerd? Met Lofty en Ladida Gunner Graham? En natuurlijk Gloria????

Of liep er een teabearer rond?

;-)