Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

maandag 3 oktober 2005

Zomaar


Ja soms lukt het niet echt een artikeltje te schrijven van wat je allemaal op een dag of in een week meemaakt. Je kunt ook niet alles kwijt op je Blog natuurlijk. Zaken over je werk bijvoorbeeld. Meer als dat het erg druk was kan je niet vermelden daar je natuurlijk geen bedrijfinformatie op je Blog kunt en mag zetten. Dus dan ziet een week er soms magertjes uit op je Blog terwijl er wel het een en ander is gebeurd.
Wat wel vermeldingswaard is dat we afgelopen donderdag met zn allen de 56 jarige bruiloft van mn schoonmoeder en schoonvader (Bep en Bertus) hebben gevierd. Niet erg uitbundig, maar wel met gebak enzo. Natuurlijk hadden we ook veel bloemen meegenomen. De twee oudjes vonden het vreselijk leuk en gezellig, ondanks dat het maar een uurtje ofzo duurde. Vooral Ma was is dat uurtje vreselijk moe geworden, maar had er wel van genoten.
Gisteren had Berry haar saxofoon meegenomen en in het hospice nog een paar latin songs gespeeld. Beiden vinden dat erg mooi. Het was best wel een heel chique gebeuren, want terwijl Berry speelde genoten beiden van hun sperciboontjes en een stukje vlees. Ze hadden het idee dat ze in een erg lux restaurant aan het dineren waren. Bovendien leek het wel of de muziek de eetlust opwekte, want met name Ma had de hele week niet zoveel gegeten als gisteravond.

Geen opmerkingen: