Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

donderdag 5 januari 2006

FC Utrecht al bezig met volgend seizoen.

Het lijkt wel wat vroeg maar FC Utrecht is al bezig met de invulling van de selectie voor het volgend seizoen. Gregoor van Dijk van Roda JC moet nieuw elan brengen in het team en de leidersrol binnen het elftal gaan opeisen (bron: Interview RTV Utrecht - Foeke Booij) FC Utrecht laat zich op haar site nog niet uit over het feit dat Gregoor al een contract met FC Utrecht is aangegaan, hetgeen volgens de Telegraaf al is getekend. We zullen hier in de toekomst wel meer duidelijkheid over krijgen. Het is een feit dat de plek van Stefaan Tanghe moet worden opgevuld met een ervaren middenvelder, en wat te denken van Jean Paul de Jong die gaat ook niet eeuwig door. Wat staat daar dan tegenover: Somers, een verdienstelijke voetballer maar niet echt de man van de splijtende pass en/of de nieuwe leider van het elftal, Ricky Kruis mist nog te veel ervaring, evenals Tiendali. Broerse doet het goed in de achterhoede misschien ligt daar wel zijn toekomst voor de FC, maar ja Schut zal toch ook wel weer eens terugkomen en dan lijkt een koppel Keller Schut voor de hand liggend. Schuift Broerse dan weer naar het midden door of komt hij weer op de reservebank. De chemie van Douglas heeft maar even geduurd en hij draagt momenteel nou niet echt veel bij aan het elan van FC Utecht, dus wat wordt zijn rol? Of verhuisd hij naar een andere club. Van den Bergh komt steeds beter in zijn vel te zitten maar is een buitenspeler en geen verdedigende middenvelder en past dus eigenlijk ook niet zo goed in het huidige 4-4-2 systeem. Of gaan we weer terug naar 4-3-3. We moeten wel mensen hebben die een bal kunnen plaatsen en onze spitsen kunnen bedienen. En ook kunnen aansluiten als de spitsen in balbezit zijn. Slechts een enkele keer gezien dat Fortune en Nelissen niet op een eiland stonden. Waarbij ik eerlijk moet zeggen dat Fortune mij meer bekoort dan Nelissen, maar nogmaals dan moeten ze wel ondersteuning van het middenveld krijgen.
Keepers? Mijns inziens moet Grandel weer onder de lat. De man moet gewoon het vertrouwen krijgen en dat niet alleen van de trainer maar ook van zijn verdedigers.
In t algemeen? Spelers moeten er meer voor mekaar zijn, elkaar helpen in het veld en niet toekijken of afwachten hoe een medespeler het eraf brengt en daardoor zelf te laat in actie komen waardoor de laatste wedstrijden veel nnodig balverlies en daardoor gevaar/paniek voor eigen doel ontstond en onnodig puntverlies werd geleden. Na de openingstreffer moeten we niet zelfgenoegzaam achteruit gaan spelen om te proberen de kleinst mogelijke score tot het eind van de wedstrijd te behouden. We moeten doorgaan en afmaken, anders leidt je onnodig puntverlies zoals tegen Groningen, Heracles en Sparta. Maar ja wat is de rol of de opdracht van de trainer/technische staf daarin. Zo zie je een elftal dat goed haar best doet leuke kansen creƫert en je gaat toch met een rotgevoel naar huis. Hopelijk gaat dat dus in de tweede helft van de competitie veranderen. Dit is mijn visie, ik heb natuurlijk niet zoveel verstand van voetbal, ik zit ermaar bij als toeschouwer en zoals gewoonlijk staan de beste stuurlui aan de wal. Desondanks staan we natuurlijk wel zesde in de competitie en hebben we mooie overwinningen op Ajax en Feyenoord gezien, dus wat zit ik eigenlijk te zeuren.

In ieder geval wens ik alle spelers, technische staf bestuur en medewerkers van FC Utrecht, de stewards en alle supporters een MEGA goed Nieuwjaar waarin we allemaal veel kunnen juichen en bovenal kunnen genieten van onze FC.
FORZA UTREG OLE OLE OLE

Geen opmerkingen: