Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken laat dan een berichtje in mijn gastenboek achter met je mail adres en het doel, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website........bekijk mijn nieuwe blog http://photanimals.blogspot.com.... ..... When words fail, music speaks...Look at the new page of Berry in her new free lance role visit http://writingberries.blogspot.com/ DO DO DO...

zondag 15 januari 2006

Eredivisie Nederland: Winst FC Utrecht, Ajax morst, PSV op 't nippertje

De winterstop is weer voorbij en onze FC Utrecht nestelt zich, met dank aan Ajax dat met 1-1 gelijkspeelde tegen NEC, op de vierde plek van de ranglijst. Utrecht leek een makkelijke overwinning te gaan halen bij Den Haag met rust stond het al 0-2 en vlak na rust dacht Utrecht de wedstrijd op slot te hebben toen Tiendali de 0-3 aantekende. Echter door wat slordig spel in de Utrechtse gelederen kon Den Haag terug komen in de wedstrijd een doelpunt van Mols en een penalty van Den Ouden, bezorgde Utrecht nog enkele hachelijke laatste minuten. Echter de punten namen ze wel mee naar huis het bleef 2-3. Gefeliciteerd Boys in Red, ga zo door met winnen en we eindigen hoog op de ranglijst.
PSV had vanmiddag de hulp van Sparta nodig. Dankzij een eigen doelpunt van Gudelj won PSV deze wedstrijd met 0-1.